Welkom bij AVP Doetinchem. Wij bieden Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ) voor mensen met diverse psychische problemen of klachten. Onze werkwijze is volgens de meest recente wetenschappelijk onderbouwde methoden (“evidence based”) dan wel “best practice based”.
Ook kunt u bij ons terecht voor Coaching. Coaching is gericht op aanleren/versterken van vaardigheden en het functioneren bij mensen zonder psychische problematiek.

AVP Doetinchem is een dependance van Alberts Veenhuis & Pul psychologenpraktijk (gevestigd te Wijchen sinds 2009). Uw behandelaar in Doetinchem is Marc Veenhuis.drs. M.W. (Marc) Veenhuis
GZ-psycholoog (BIG nr. 69065572825)
eerstelijnspsycholoog NIP
cognitief gedragstherapeut VGCT
registerpsycholoog NIP | Arbeid&Organisatie

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met AVP Doetinchem:

►Telefonisch: via het nummer van onze hoofdlocatie 024 64 222 44. Kies vervolgens in het keuzemenu Optie 3 Marc Veenhuis.
We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Tijdens therapiesessies wordt de telefoon doorgaans niet opgenomen en krijgt u het antwoordapparaat; wij vragen uw begrip hiervoor. Wanneer u uw naam en telefoonnummer in spreekt, wordt u op dezelfde dag teruggebeld.

►E-mail: info@avpdoetinchem.nl . Indien u uw naam en telefoonnummer vermeldt, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

►Locatie AVP Doetinchem: In verband met renovatie van de oude locatie is onze locatie per september 2021: Edisonstraat 84 te Doetinchem, kamer 2.12 (eerste verdieping). Wachtruimte: eerste verdieping. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto; er is ruime parkeergelegenheid. NB: er is geen lift aanwezig.

AVP DOETINCHEM
Voor uitgebreide informatie over behandelvormen, wachttijden, vergoedingen en andere relevante informatie kijkt u op de overige pagina’s van de website van Alberts Veenhuis & Pul psychologenpraktijk.