Alberts Veenhuis Psychologenpraktijk bestaat uit Maurice Alberts, Marc Veenhuis en Ulrike Pul.

Sinds 1999 hebben we een brede expertise opgebouwd in de diagnostiek en behandeling van diverse psychische klachten, traumabehandeling, relatietherapie, coaching en sterkte/zwakte analyses.

Alle medewerkers in onze psychologenpraktijk hebben een universitaire gedragswetenschappelijk achtergrond aangevuld met de opleidingen tot Cognitief Gedragstherapeut VGCt en gezondheidszorg(GZ)psycholoog. Ieder is werkzaam als behandelaar en heeft zijn of haar eigen specialisme: Maurice heeft ruime ervaring als EMDR behandelaar, Marc is consultant sterkte/zwakte analyses en Ulrike heeft affiniteit met kinderen en adolescenten met stemmings- en/of angstklachten.

Medewerkers zijn geregistreerd als GZ-psycholoog (BIG-registratie) en aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP; www.psynip.nl) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP; www.lvvp.info) of de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en haar specialismen (NVGzP, www.nvgzp.nl). Ulrike, Maurice en Marc zijn geregistreerd cognitief gedragstherapeut en aangesloten bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT: www.vgct.nl).

drs. M. (Maurice) Alberts
GZ-psycholoog
cognitief gedragstherapeut
gezondheidwetenschapper
(geestelijke gezondheidkunde & bewegingswetenschappen)

mw.drs. U.G. (Ulrike) Pul
GZ-psycholoog
cognitief gedragstherapeut
gezondheidwetenschapper
(geestelijke gezondheidkunde)

drs. M.W. (Marc) Veenhuis
GZ-psycholoog
cognitief gedragstherapeut
arbeids- en organisatiepsycholoog
consultant sterkte/zwakte analyses